Tietoa sivustosta

Tälle sivustolle on koottu yrityksiin liittyviä tietoja useista eri julkisista lähteistä.

Aineistossa on tiedot seuraavan muotoisista yrityksistä ja yhteisöistä:

Henkilöyhtiöiden (kommandiittiyhtiö ja avoin yhtiö) ja yksityisten elinkeinonharjoittajien tiedot puuttuvat.

Hakuohjeet

Pikahaku

Kirjoittamalla hakukenttään vähintään kolme merkkiä aukeaa pikahaku. Tuloksissa näkyy muutama yritys, joiden nimen tai Y-tunnuksen alkuosa täsmää. Kirjoittamista voi jatkaa haun tarkentamiseksi. Yrityksen valitsemalla aukeaa yrityksen tietosivu.

Tekstihaku

Tekstihaku on perinpohjaisempi kuin edellä kuvattu pikahaku. Se hakee sanoja yritysten tiedoista (myös toissijaiset ja entiset nimet, osoitteet, puhelin, kotipaikka, toimiala).

Tekstihaun käynnistämiseksi voi hakukentässä painaa enter-näppäintä tai pikahausta voi valita "tee haku".

Tekstihaku etsii kaikkia hakukenttään kirjoitettuja sanoja järjestyksestä riippumatta.

Haun tarkentamiseksi voi olla hyödyllistä hakea peräkkäisiä sanoja tietyssä järjestyksessä (fraasi). Se onnistuu kirjoittamalla hakuun lainausmerkit (") kyseisten sanojen ympärille. Esimerkiksi osoitteessa Mannerheimintie 100 toimivien yritysten haku onnistuu paljon paremmin, kun hakukenttään kirjoittaa: "Mannerheimintie 100".

Negaatio onnistuu kirjoittamalla sanan eteen miinus-merkki (-). Tällöin tuloksesta jäävät pois ne, joissa esiintyy kyseinen sana. Eli jos haluat etsiä yrityksiä, joiden tiedoissa esiintyy sana "kioski", mutta jotka eivät sijaitse pääkaupunkiseudulla, on mahdollista tehdä esimerkiksi seuraava haku: kioski -helsinki -vantaa -espoo -kauniainen.